Tijdens onze Jongehondendag op 28 maart 2020 kunt u  uw Cavaliertje laten screenen door hartspecialist Niek Beijerink.

• Er zal gebruik gemaakt worden van de bestaande hartscreeningsformulieren
• De onderzoeken zullen in een besloten ruimte plaats vinden (bevindingen worden alleen met de eigenaar/fokker gedeeld) en de resultaten zullen vertrouwelijk opgeslagen worden.
• De kosten (inclusief BTW) voor auscultatie zullen 20 euro per hond bedragen, de kosten voor een volledig echo Doppler onderzoek 85 euro. Auscultatie voor Cavaliers >8jr. is gratis.
• Specifiek voor het echo-Doppler onderzoek: er wordt niet gesedeerd of geschoren. De vacht wordt wel nat gemaakt met alcohol en echogel.
  Dit is er eenvoudig af te wassen, maar indien uw hond die dag mee doet in de show, dan is het verstandig  het echo onderzoek na de show te laten uitvoeren.
  Tevens zal naast het bestaande hartscreeningsformulier een softcopy van het echoverslag op verzoek naar de eigenaar gemaild worden.
 

Wilt U uw Cavalier(s) aanmelden voor het onderzoek, stuur of mail dan een copie van de stamboom + eigendomsbewijs naar Ria Kavelaars met vermelding aan welk onderzoek U wilt deelnemen, dan liggen de formulieren klaar als U komt.

Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., per post, M. Kavelaars, Groene Woud 74, 4731TN Oudenbosch.

Denkt U er wel om dat er op de dag zelf contant betaald moet worden.

U kunt inschrijven tot uiterlijk 13 maart 2020  en wie-het-eerst-komt-het eerst maalt! De agenda kan volboeken.

 
 
Niek Beijerink
DVM, PhD, Dipl. ECVIM (Cardiology)

Dr. Niek Beijerink
foto: Veterinaire Specialisten Vught