Derde sessie Fokkerstour 2014/2015: Voeding

De sessie op zaterdag 9 mei j.l. tijdens Animal Event heeft veel aanmeldingen opgeleverd en er zijn bij de Raad van Beheer veel aanvragen binnengekomen voor een extra sessie. Er is daarom besloten om de lezing op 3 juni te herhalen in Zwolle, Hotel Mercure. Deze leazing is met name ook geschikt voor eigenaren en niet alleen voor fokkers.

DE HOND LUST EM RAUW
Lezing voor hondeneigenaren over voeding 

De lezing wordt verzorgd door een van dé experts in Nederland op het gebied van voeding, dr. Esther Hagen-Plantinga van de Universiteit Utrecht. De lezing wordt georganiseerd door de Raad van Beheer, de overkoepelende organisatie voor alles over houden van honden.Hoewel de lezing onderdeel uitmaakt van de zogenaamde Raad van Beheer Fokkerstour, is deze lezing bij uitstek geschikt voor alle hondeneigenaren die meer over voeding willen weten.

Titel sessie:
De hond lust em rauw;
over verse voeding, calcium en botgroei, en andere veelgehoorde voedingsadviezen

Inhoud sessie
Vers vlees voeding, volgens velen de beste manier van voeren en de oplossing voor al uw hond zijn problemen. Maar wat houdt het in, wat zijn de beoogde voordelen, en met welke risico’s moet rekening gehouden worden? Is het daadwerkelijk beter dan brokvoeding? De voor- en nadelen op een rij. En hoe zit het nou precies met voeding en botontwikkeling? Daarnaast zal aandacht worden besteed aan veelgehoorde bakerpraatjes rondom voeding; wat is waar en wat is niet waar?

Aanmelden en kosten
Toegangsprijs is  € 19,50 inclusief koffie, thee en fris. Aanvang is 20.00 uur. Locatie is Hotel Mercure in Zwolle.
Voor meer informatie en aanmelden zie www.raadvanbeheer.nl/fokkerstour